Mors dag

Mors dag firades det idag, och vi hade naturligtvis förflyttat oss dit där modern bor.

image274


Jag och ungarna åkte sent fredag kväll, Hannah kom inte hem från Kalmar förrän 8 på kvällen, så framme var vi klockan 12. Elina var dock drabbad av hostan från underjorden, så väl framme hos mormor bestämde hon sig för att vara vaken till 3, vilket naturligtvis innebar att jag också var vaken till 3. Sen tyckte hon att det var en bra idé att gå upp 7, det tyckte inte jag.

Lördagen spenderades på olika håll. Fanastiska mor tog med sig ungarna till Mariebergsskogen, där det åts glass, lektes och åktes hästskjuts i 4 timmar. Gissa om ungarna var nöjda?! Jag passade på att förbereda Elinas 4-årsdag, med varierande resultat, inte ens i Karlstad kan man få tag på allt man vill. Jag hann också med att besöka Bertil, det var alldeles för länge sedan.

På kvällen hade jag den stora äran att köra vackert festfolk till bröllop, tyvärr glömdes kameran, för jag lovar: -C- i klänning och högklackat lär ni inte se många gånger, men snygg var hon, jag lovar!

Söndagen, mors dag, fick de bägge mammorna presenter, det fikades med glassbåtar - och sedan var det dags för de där 40 milen igen. Det är alltid värt det att åka hem till Karlstad, men en privathelikopter skulle inte vara helt fel.

Elinakommentar på kvällen, hemma:
Jag: Är det skönt att vara hemma?
Elina: Mmm, men det är skönt att vara hos mormor med, jag vill åka dit nu.

image275

Datordöden

Datorn är tillbaka från de döda, och efter en hel månad utan hemdator kan jag konstatera:

1. Man jobbar inte mer hemma, utan mindre.
2. Man har definitivt tråkigare när man tittar på tv
3. Man får inte mer tid över, man bara fyller den med än mer meningslösa sysslor
4. Man slutar ta kort, man kan ju ändå inte leka med dem.
5. Man vänjer sig....

Slutsats: de två första veckorna saknade jag den, de två sista har jag vid ett flertal tillfällen släpat hem en bärbar från jobbet - som jag inte ens öppnat. Man överlever med andra ord...

Vga-fel var det, grafikkortet om jag inte har helt fel. Alla foton är kvar!!!!

RSS 2.0