Laban och spindelmannen

I helgen har vi varit sociala - hör och häpna. I vanliga fall är vi så socialt utarbetade efter veckan så att vi bara vill stänga in oss när lördagen äntligen infaller, om vi inte åker hem förståsssss

Grannarna var här på middag i går kväll, och det var riktigt trevligt. Vi lyckades sitta och babbla till en bra bit efter midnatt. Rikard fortsatte sedan själv vid datorn någon timme, och lyckades faktiskt ta hem storvinsten: 89 öre!!! Så nu ska här shoppas.

Söndagen har gått i seriefigurernas tecken. Vi startade med att Elina fick gå på sin första biofilm någonsin, Spöket Laban, lagom 45 minuter. Liten ville inte gå därifrån när filmen var slut. Hannah var något mindre imponerad, men hon är ju proffs i biovärlden. Det var banken som anordnade, så allt var gratis. Barnen fick festis och popcorn till filmen, och efteråt fick de ballong och färglåda - problemet med det är väl att Elina tror att det alltid ska vara så... Men, tack banken.

Lilla Spöket Laban - spökdags Söt film, rekommenderas ej över 6 år dock.

Rikard lyckades naturligtvis somna på filmen, så fråga inte honom om handlingen.

Elina fick faktiskt en liten present till när vi var och handlade efteråt, och den här var hon riktigt, riktigt glad för:


image164


Hon har borstat tänderna 10 gånger idag, men efter 8:e gången konstaterade hon att hon inte gillade tandkrämen, så till kvällen fick det bli lille skutt som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0