Barnen idag

Elina har varit hemma från dagis ett par dagar, och var måttligt road av att vara ute och leta tv med mamma och pappa. Så efter vi kommit hem så tog hennes snälla pappa med henne och fiskespöt till Gränsö. Med sig hade han också kameran och tog ett par riktigt bra kort.


 Ute i skogen träffade Elina på ett 100 år gammalt troll, eller hon såg det aldrig men hörde det. Det var när de skulle gå över en bro som de hörde det, och då blev man ju tvungen att fjäska lite för trollet så att man fick gå över bron  (Dora utforskaren...) Som den sociala varelse hon är försökte hon naturligtvis få till stånd en konversation med trollet, och ni som talat med henne vet vad hennes ständiga öppningsreplik är " Jag är tre år", trollet svarade inte. När de skulle gå över bron på vägen tillbaka fick trollet ett blåbär och då blev det snällt och tyckte att de skulle komma tillbaka igen.

Elina fick också prova på fiskekonsten för första gången, och det var väl roligt att veva lite en stund. Men efter allt för kort stund enligt pappan tyckte hon att de skulle gå och leta svamp och blåbär istället.  


Hannah har som vanligt lekt med Emmie, och de fick mycket stolta vara hemma själva medan vi handlade. Vad de gjorde under tiden har vi ingen aning om, det är så att säga slut med inbjudningarna till den lilla världen. Dörren stängs med en smäll och sedan ser man dem inte förräns det är mat. Roligt har de dock uppenbarligen, det finns inga ungar som kan fnissa och flamsa som de två tillsammans.

De hade också basketträning tillsammans på eftermiddagen, och det verkar faktiskt som om Hannah är riktigt duktig. Enligt Rikard så läser hon spelet bra, och är duktig på att placera sig i förhållande till spelet. Jag förstår inte vad han pratar om, men är glad för att Hannah tycker att det är roligt.


 Måste ta bättre kort från basketen uppenbarligen.

Roligast på basketen är dock att efter träningen få klättra på Myran och Elefanten, ett stort konstverk som är taktiskt placerat utanför.

image129

Kommentarer
Postat av: Farmorn

FARFARN ÄR VÄLDIGT NÖJD ÖVER ATT FÅ SE ELINA MED ETT SPÖ I NÄVARNA. Nu har han bilder av båda barnbarnen som har med fiske att göra. Det kan säkert bli något för kontoret på jobbet. (Skrytbilder kanske)
KRAAAAAAAAAM!

2007-10-06 @ 22:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0