Lampor

Jag älskar lampor och mattor, och när nu sofforna är utbytta ska lamporna i vardagsrummet också bytas ut.

Lamporna i fönstren är blå, det går bort! De kommer att få bo i sovrummet istället, för jag tycker fortfarande om dem. Har ni sett Sex and the city, och då Mirandas sovrum? Hon har en lampa på sitt nattygsbord som jag har varit förälskad i under flera år, och nu har jag ju chansen. På Mio hittade jag en liknande lampa, men i svart eller rött, och det ville jag icke ha. Men så hade dom en kopia på ellos - tack så mycket!  2 stycken är nu på väg hem till mig, med 30 % rabatt.



Men taklampa är svårare, den jag har nu var ett av de sämsta köp jag någonsin gjort. Idag har jag besökt varenda affär som säljer lampor häromkring, men inte hittat en enda som jag fastnat för.

Tips mottages tacksamt!

Kommentarer
Postat av: Julia

Vad fint det blev! Jag tror inte du behöver fippla alltför mycket med väggen etc, det räcker med lite kuddar i klarare färger och kanske någon ny tavla. Tycker fondväggen är jättefin!

Jodå, jag står fortfarande ut, men igår var jag inte rolig att tas med. Eftermiddagen var värst hittils, jag surade och fräste och hade huvudvärk multum, men jag överlevde. Nu ikväll har jag gått Rosa Steget (eller vad det hette), 8 km runt göteborg med min mamma och efteråt var vi på Liseberg med våra karlar och Sanna. Med alla matdofter där och i stan (det är göteborgskalas) så var jag nära att gråta några gånger. Längtan efter mat är helt otrolig! Från fredag till lördag hade jag bara gått ner 0,1 kg (1,1 totalt) så har jag inte gått ner lite mer imorgon så bryter jag ihop... Fast imorgon ska vi ha kalas, så jag ska synda lite med någon god macka och en liten liten bit tårta. :D Oj vad långt det blev!

Kram och hej så länge!

2008-08-16 @ 23:35:12
URL: http://chocolatefrog.blogg,se
Postat av: Julia

Ja usch, så tänker jag ofta! Likadant häromdagen när en gammal klasskamrat kom med äpplen till mig på jobbet, har inte sett honom på tio år och hittade honom på facebook. Han såg så vuxen ut!!! Men själv har jag inte förändrats sen jag var 19, sådetså! :D

Kram!

2008-09-05 @ 23:14:22
URL: http://chocolatefrog.blogg,se
Postat av: Annica

Hej,

Såg att du varit i Söderköping. Jag och min man ska dit på en weekend (utan barn!!) mitt stora intresse är också inredning. Så jag undrar om du har några bra tips på butiker eller andra mysiga utflyktsmål där.



Vore jätte tacksam för hjälp!



Annica



2008-09-24 @ 19:13:48
URL: http://husochrum.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0