Skolavslutning

Hannah gick ut lågstadiet idag - och snart är det mellanstadiet, och sen högstadiet och sen...hjääälp.

Vi var i alla fall där allihop, både jag, Rikard och Elina hade tagit ledigt, och pappa och Ann Cathrin kom hela vägen från Karlstad. Hannah var stolt och glad, och kom faktiskt iväg till skolan i god tid för en gångs skull. Avslutningen var trevlig, lite långrandig dock, när alla är tvungna att stå i en gympasal i en timme - bänkarna är reserverade för lärarna... Rektorerna var tråkiga, ungarna söta och Hannah fick sjunga tillsammans med Emelie. Hannahs sång var naturligtvis vår höjdpunkt, och det kom fram flera dagisföräldrar för att kommentera vad duktig hon var. Extra roligt var det att de hade hela kören med sig i refrängen, så det blev ganska proffsigt. Lilla Elina var dock inte still en sekund.

Efter gympasalen samlades klassen i klassrummet, och fröken fick blomma (som hon inte förtjänar). Barnen fick ett halvtaskigt foto och en liten present; flickorna en ljuslykta, pojkarna en plastorm...

Sen gick vi hem, det var bra! Fika i trädgården följde, jag hade bakat - det händer inte varje dag. Sedan dagens höjdpunkt för Hannah: morfar, Ann-Cathrin och lilla stora Hannah packade in i husbilen och drog till Kolmården för helgen. Hannah ska få bo på camping för första gången i sitt liv, och framför allt få åka på semester utan mamma och pappa!


Kommentarer
Postat av: Julia

Huvaligen... skolavslutningar... Har dock ett par år kvar tills min unge blivit så stor.

Hoppas lilla stora tjejen hade det mysigt på Kålmården! Vi längtar efter att åka dit med vår tjej, men vi väntar tills hon är lite större så hon uppskattar det mer.

Kram!

2008-06-14 @ 23:28:05
URL: http://chocolatefrog.blogg,se
Postat av: Anonym

Hannah är en underbar unge!!!!!

Kram,

ma

2008-06-23 @ 15:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0